Menu's
In onze taverne kunt u dineren van 2 tot 12 personen aan één tafel. Bij hogere aantallen per groep schuiven we tafels niet aan elkaar, we hebben plek voor 30 personen.
Het menu bespreken wij aan tafel met u en tevens kunnen wij u dan adviseren over bijpassende wijnen/bieren en tafelwaters.
Prijsindicatie:
Salades en voorgerechten | van | euro 9.50 | tot | euro 14.50 |
Soepen | van | euro 5.50 | tot | euro 9.50 |
Hoofdgerechten | van | euro 19.50 | tot | euro 24.50 |
Nagerechten | van | euro 7.50 | tot | euro 9.50 |
Drie gangen menu | van | euro 34.50 | tot | euro 37,50 |
Vier gangen menu | van | euro 37.50 | tot | euro 42.50 |
Vijf gangen menu | van | euro 43.50 | tot | euro 57.50 |
Kleine gerechtjes 4 of 5 gangen | van | euro 42.50 | tot | euro 48.50 |
Tot onze paradepaardjes behoren ons Dry-aged Pasveld ribstuk van Slagerij Kusters uit Margraten. Door onze slager afgehangen aan het bot tot 2 weken toe en in een speciale klimaatkast nog eens doorgerijpt tot een totaal van 4 a 5 weken. Dit vlees is ongeveer 8% ingedroogd waardoor het zeer aromatisch van smaak wordt. Bovendien is dit vlees antibioticavrij. Dit laatste en de rust en tijd die het krijgt om te groeien in combinatie met optimaal voer, ruimte en omstandigheden zorgen er voor dat de opbouw van de vleesstructuur optimaal is.............. en dat proeft u!
Verder werken we graag met Kuusj, Duroc varken uit Mechelen van Joshua van Wersch.
Voor de vegetariër is er altijd wat moois in huis. Een uitgebreid groentepallet, paddenstoelen, kazen en noten behoren tot ons standaardassortiment. Onze veritabele keuken met verse kruiden van Puur-Aroma uit eigen tuin is onze basis. (veritabel: geen convenience producten, geen toevoegingen, conserveermiddelen, smaakversterkers en chemische, kunstmatige kleurstoffen)
Dat geldt ook voor diëten, of u nu suikerarm- of vrij, natriumbeperkt, vetarm, lactose, glutenvrij of eiwitarm wilt eten of anderzins.
Geeft u het maar aan bij de reservering en wij houden er graag rekening mee!